Skip to main content

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Toegevoegde waarde en ontzorging

Klinkenberg B.V. biedt ruim 150 jaar aan ervaring in de ontwikkeling van schroefsystemen.

Schroefassen, transportschroeven en uitdraagsystemen zijn slechts een kleine greep uit het assortiment. Onze organisatie staat dagelijks voor u klaar om uw kritische processen te ondersteunen.

Kwaliteit, betrouwbaar en klantgericht

Om tot de allerbeste producten te komen stelt Klinkenberg uw vraag en wens centraal. Onze ervaren en goed opgeleide ontwerpers ontwikkelen, met behulp van het innovatieve 3D-CAD, zeer specifieke schroeftransportsystemen. Het Klinkenberg bedrijfsbureau zorgt voor de planning en leidt het gehele ontwikkelingsproces in goede banen. Dit terwijl onze verkoopadviseurs dagelijks klaar staan om u van solide advies te voorzien. Al onze bedrijfsonderdelen sluiten naadloos op elkaar aan en zorgen samen voor een vlekkeloze levering van de hoogste kwaliteit producten aan uw organisatie.

Klinkenberg Geschiedenis

Klinkenberg B.V. is een bedrijf met een lange en meeslepende geschiedenis in de ontwikkeling van schroeftransporteurs - een bedrijf dat in 1865 begon in een smederij en in de loop der tijd uitgroeide tot een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige industriële apparatuur voor stortgoedverwerking. Van de reparatie van drijfwerken in de beginjaren tot de huidige complexe mengers, transportschroeven en doseerschroeven, Klinkenberg B.V. heeft zich bewezen als expert op zijn gebied. Meer dan een eeuw van innovatie, technische bekwaamheid en klanttevredenheid hebben geleid tot de succesvolle reputatie als een van de top leveranciers van stortgoed verwerkende machines die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen en de verwachtingen te overtreffen.

Klinkenberg Productie

Bij Klinkenberg zijn we trots op ons vermogen om met een combinatie van machines en vakmanschap transportschroeven, mengers, agglomeratenbrekers en nog veel meer van de hoogste kwaliteit te creëren. Wij bieden onze vakmensen gerenommeerde vakopleidingen, zodat zij uitgerust zijn met de juiste vaardigheden en kennis om zich aan te passen aan onze geavanceerde en gespecialiseerde machines. Het productieproces bij Klinkenberg is nauwgezet; na het vervaardigen van de digitale werktekeningen worden deze beschikbaar gesteld aan de productieleider zodat de productie door een van onze vakmensen opgestart kan worden in onze productieruimte van ruim 3.800 m2. Met een eigen team van deskundige vakmensen kan 90% van de producten binnen deze ruimte worden voltooid - wat betekent dat we de kwaliteitscontrole van begin tot eind nauwkeurig in de gaten kunnen houden.

Klinkenberg Bedrijfsbureau

Klinkenberg is uw go-to bron voor schroefsystemen met meer dan 150 jaar ervaring in de ontwikkelingssector. Onze organisatie heeft niet alleen een deskundig oog voor het vinden van de hoogste kwaliteit materialen die voldoen aan de behoeften van klanten, maar is ook trots op het snel en efficiënt leveren van producten. Wij beheersen de kunst om een volledige dienstverlener te zijn, van productontwerp tot eindproduct, waardoor onze klanten geen stress ervaren. Onze deskundige medewerkers weten hoe ze uit de beste materialen moeten kiezen en deze precies op uw wensen af te stemmen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij geven prioriteit aan het tijdig leveren van onze producten, zodat u meteen aan de slag kunt met uw project.

Klinkenberg Services

Een schroeftransporteur of rotating equipment is een belangrijk stuk gereedschap in vele industrieën en bij Klinkenberg begrijpen we dat de aankoop niet alleen het einde van de reis van de klant moet zijn. Wij vinden dat klanten een persoonlijke ervaring met ons moeten hebben die ook na de aankoop van een van onze producten doorgaat. Daarom bieden wij u, naast schroeftransporteurs van topkwaliteit, een klantgerichte nazorg door onze gecertificeerde technici. De technici zijn gespecialiseerd in ondersteuning na de installatie, reparaties en onderhoud, zodat uw schroeftransporteurs altijd optimaal functioneren. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor al uw problemen!

Klinkenberg Engineering

De engineering afdeling is een integraal onderdeel van de organisatie als het gaat om het produceren van de beste transportschroeven kokerschroeven, trogschroeven, doseerschroeven, mengers, agglomeratenbrekers en meer. Het team van bekwame en deskundige specialisten bieden hun expertise en leren van eerdere ervaringen om consequent verwachtingen te overtreffen en effectieve oplossingen te leveren. De engineeringafdeling van Klinkenberg is een essentieel onderdeel van het productieproces en het waarborgen van een uitstekende kwaliteit. Hun expertise en aandacht voor detail garanderen dat wanneer het tijd is om uw project gedaan te krijgen, u tevreden zult zijn met het eindproduct. Bovendien kunnen deze deskundige technici innovatieve oplossingen onderzoeken, zelfs wanneer ontwerpgegevens ontbreken of onvolledig zijn, om een respectieve pre-engineering oplossing voor een bepaalde taak te creëren.

Klinkenberg Verkoop

Voor degenen die op zoek zijn naar transportschroeven moet de winkelervaring zorgeloos en naadloos zijn. Gelukkig is er een verkoopteam beschikbaar dat nauwgezet de behoeften van elke klant evalueert en onvermoeibaar werkt om hen te voorzien van nauwkeurig advies en oplossingen. Ze denken proactief en kijken zorgvuldig naar de specifieke toepassing of het proces, zodat ze het beste kunnen bepalen welk type transportschroef en andere componenten essentieel zijn voor succes. Met hun kennis op alle gebieden van bulkhandling- en schroeftechnologie kunnen zij adviseren over het type machine dat uiteindelijk de efficiëntie zal verbeteren en u kostenbesparingen zal opleveren. Ongeacht uw engineering of productie situatie, zal dit team bestaan als een betrouwbare bron voor product selectie zekerheid.

Ons team

Werken bij Klinkenberg? Sluit je aan bij het team!

Bij ons bedrijf weten klanten dat ze elke keer weer uitzonderlijke resultaten kunnen verwachten door de mate van betrokkenheid en toewijding die onze vakmensen in hun werk stoppen. Ze weten dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien en dat de kwaliteit nooit in het gedrang komt. Onze omgeving van sociale interactie, integriteit, samenwerking en openheid moedigt iedereen aan zichzelf en zijn collega's voortdurend uit te dagen om uitmuntendheid te bereiken in alles wat ze doen. Dit heeft ons geholpen bij het bereiken van een leidende positie in onze sector, omdat het ons in staat stelt innovaties te creëren die voortdurend grenzen verleggen en voortbouwen op onze reeds indrukwekkende expertise. Elke dag streven wij ernaar de hoogst mogelijke servicestandaard te bieden, in de wetenschap dat dit ons succes verzekert, zowel individueel als in teamverband.

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.