Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

Toegevoegde waarde en ontzorging

Klinkenberg B.V. biedt ruim 150 jaar ervaring in ontwikkeling van schroefsystemen. Schroefassen, transportschroeven en uitdraagsystemen zijn slechts een kleine greep uit het assortiment. Onze organisatie staat dagelijks voor u klaar om uw kritische processen te ondersteunen.

Kwaliteit, betrouwbaar en klantgericht

Om tot de allerbeste producten te komen stelt Klinkenberg uw vraag centraal. Onze ervaren en goed opgeleide ontwerpers ontwikkelen, met behulp van het innovatieve 3D-CAD, zeer specifieke schroeftransportsystemen. Het Klinkenberg bedrijfsbureau zorgt voor de planning en leidt het gehele ontwikkelingsproces in goede banen, terwijl onze verkoopadviseurs dagelijks klaarstaan om u van solide advies te voorzien. Al onze bedrijfsonderdelen sluiten naadloos op elkaar aan en zorgen samen voor een vlekkeloze levering van de hoogste kwaliteit producten aan uw organisatie.

Geschiedenis

Klinkenberg B.V. heeft een lange geschiedenis in de ontwikkeling van transportschroeven. Wat begon als een smederij die voornamelijk drijfwerken repareerde, is in ruim een eeuw tijd uitgegroeid tot een expert in de productie van transportschroeven, mengsystemen, doseerschroeven en meer!

Productie

Als de digitale werktekeningen zijn doorgegeven aan de fabriek, starten we de productie. Het hoge afwerkingsniveau dat Klinkenberg nastreeft, vereist een optimale afstemming tussen machine en vakmanschap. Klinkenberg beschikt over de meest geavanceerde en specialistische machines. In onze eigen productieruimte (ruim 3.500 m2) werken alleen de beste vakmensen met een gerenommeerde vakopleiding. Klinkenberg produceert zo 90% van de producten in eigen huis. Zo houden we de kwaliteit in eigen hand.

Bedrijfsbureau

Klinkenberg, ruim 150 jaar ervaring in de ontwikkeling van schroefsystemen. Onze organisatie weet precies waar de beste materialen te vinden zijn, hoe wij kunnen aansluiten bij uw wensen als klant en welke werkwijze de levertijden zo ver mogelijk verkort. Bij Klinkenberg nemen wij alle zorgen rondom het aanschaffen van een schroefsysteem uit handen. De centrale taak van ons bedrijfsbureau is om dit gehele proces, van eerste ontwerp tot uiteindelijk product, in goede banen te leiden.

Service

Bij schroeftransporteurs van topkwaliteit hoort een service van topkwaliteit! Daarom kunt u, na de aanschaf van één van de producten van Klinkenberg rekenen op een persoonlijke en klantgerichte opvolging door onze technici.

Engineering

De ontwikkelaars van de afdeling engineering spelen een prominente rol bij het produceren van uw kokerschroeven, transportschroeven of schroefpersen. Samen zijn zij een vitale schakel in de productie van de oplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

Verkoop

Bij het aanschaffen van transportschroeven, zoals kokerschroeven, mengers maar ook opslagunits, kunt u rekenen op passend advies advies en een verkoopteam dat uw behoeftes vlekkeloos aanvoelt en proactief met u meedenkt.

Ons team

Cultuur

Werken bij Klinkenberg? Sluit je aan bij het team! Onze 30 vakmannen en -vrouw werken in een cultuur van sociale omgang, integriteit, samenwerking en openheid. Een cultuur waarin we elkaar en onze klanten continu uitdagen om een stap verder te gaan. Door onze unieke combinatie van creativiteit en drang naar nieuwe technologie, en door onze intrinsieke drang naar het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit, lopen we voorop in de branche.

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.