Skip to main content

Bedrijfsbureau

Bedrijfsbureau

Klinkenberg, ruim 150 jaar ervaring in de ontwikkeling van diverse industriële systemen zoals uitdraagsystemen, mengers, rotorliften en elevatoren. Onze organisatie weet precies waar de beste materialen te vinden zijn, hoe wij kunnen aansluiten bij uw wensen als klant en welke werkwijze de levertijden zo ver mogelijk verkort. Bij Klinkenberg nemen wij alle zorgen rondom het aanschaffen van een schroeftransport -systemen uit handen. De centrale taak van ons bedrijfsbureau is om dit gehele proces, van eerste ontwerp tot uiteindelijk product, in goede banen te leiden.

Inkopen materialen, een taak van het bedrijfsbureau

Inkopen materialen, een taak van het bedrijfsbureau

Bij het ontwerpen bepalen onze engineers welke materialen benodigd zijn voor het schroeftransport -systemen van uw keuze. Wanneer zij het ontwerp hebben afgerond, zorgt het bedrijfsbureau voor de inkoop van de onderdelen.

Klinkenberg B.V. koopt de materialen voor de schroeftransport -systemen in bij gerenommeerde leveranciers. De keuze hiervoor is gebaseerd op de kwaliteit en de snelle aanlevering van reserveonderdelen. Zo kunnen wij u altijd direct helpen bij schade en herstelwerkzaamheden.

  • "Van reparatie aan drijfwerken naar de ontwikkeling van transportschroeven"

  • "Al sinds de 19e eeuw uw partner voor de ontwikkeling van transportschroeven"

Het bedrijfsbureau en de planning

Het bedrijfsbureau en de planning

Andere taken van het bedrijfsbureau zijn het overzicht houden over het gehele proces en het opstellen van de planning. Hierbij houdt ze rekening met de levertijden van de leveranciers en de tijd die nodig is voor het ontwerp en de productie van uw machinerie. Door de transparantie binnen ons bedrijf kunnen wij duidelijke afspraken met u maken over het verloop van het ontwikkelproces. Omdat alle bedrijfsonderdelen van Klinkenberg B.V. bij elkaar zijn ondergebracht, verloopt de onderlinge communicatie volledig efficiënt. Dat leidt tot een korter productieproces en snellere levertijden.

Het assortiment van Klinkenberg B.V. bestaat onder andere uit transportschroeven, doseerschroeven, woelbodems en homogeniseersilo’s. Hebt u vragen over onze producten of onze werkwijze? Neemt u dan contact op met ons. Dat kan via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: +31-(0)75 - 62 87 855.

Wie werken er bij Klinkenberg?


Marco Kruidenberg

Inkoop/Werkvoorbereiding

Ik ben Marco Kruidenberg en werk sinds 1988 bij de firma Klinkenberg Zaanstad.

De eerste paar jaar werkte ik op de werkvloer in de productie. Zo heb ik kennis gemaakt met de vele werkzaamheden die bij Klinkenberg plaatsvinden.

Na die periode in de productie kwam ik op het bedrijfsbureau te werken. Hier hou ik mij bezig met de werkvoorbereiding, inkoop en planning.
Tevens coördineer ik zoveel mogelijk projecten die in de productie lopen. Met deze functie heb ik veel contact met leveranciers en klanten wat het werk erg leuk maakt.

Eric Fijen

Inkoop/Werkvoorbereiding

Mijn werkzaamheden bij Klinkenberg Zaanstad B.V. zijn , het verkopen van schroefbladen , inkoop van diverse materialen en een deel werkvoorbereiding voor de productie .

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.