Skip to main content

Oplossingen voor destructietaken

Destructie is een essentieel industrieel proces. De afvalproducten die vrijkomen bij de andere productieactiviteiten worden op een zo duurzame manier verwerkt, waarbij wordt gerecycled wat mogelijk is en afvalstoffen op milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd. Klinkenberg richt zich op kostenbesparende oplossingen voor destructietaken. Wij spelen daar uiteraard graag op in. Hoe wij dat doen leest u hier.

Onze oplossingen voor destructietaken

In ons assortiment vindt u kluiten- en klontenbrekers. Deze zijn verkrijgbaar voorzien van messen of pennen en uitermate geschikt voor de verwerking van poedervormige afvalstoffen. Ze verwijderen alle hardere agglomeraten uit uw afvalproduct, ter bevordering van de destructie. De brekers produceren weinig geluid en zijn bovendien energiezuinig.

Daarnaast kunt u kiezen voor transportsytemen en schroefpersen, voor een efficiënte destructie. Wij leveren schroefbladen in allerlei afmetingen. Ook met betrekking tot de materialen hebt u een geruime keuze. Wilt u poedervormige producten, kleverige stoffen of bulkgoederen afvoeren? Bij ons vindt u het juiste transportsyteem.

  • "De specialist op mechanisch transport met toegevoegde waarde"

  • "Al sinds de 19e eeuw uw partner voor de ontwikkeling van transportschroeven"

Destructie volgens de regels

Er worden steeds meer eisen gesteld aan industriële destructie. Maakt u zich geen zorgen, onze professionals zijn hiervan op de hoogte en voorzien u van passend advies. Zo weet u zeker dat uw taken veilig, effectief en volgens alle geldende richtlijnen worden uitgevoerd.

Klinkenberg heeft een ruim assortiment aan schroeftransporteurs voor een groot aantal branches, zoals de voedingsmiddelenindustrie, slibverwerking en recycling. Diverse modellen kunnen worden voorzien van onze unieke Easy Clean uitvoering, waarmee schoonmaaktaken en algehele hygiëne worden bevorderd. Ook ontwikkelen wij onze producten desgewenst met een ATEX-certificering.

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.