Skip to main content

Service & onderhoud

Service

Om uw proces en uw productie op peil te houden bent u op zoek naar een partij die u ontzorgt en adviseert. U heeft wel ideeën, maar u weet nog niet zo goed hoe u dit het beste kunt aanpakken. Onze service experts helpen u graag met het opstellen van een plan van een aanpak om tot een organisatie toe te groeien, waar uw grootste zorg uw eigen productie is.

  • Verhogen van output door optimalisatie
  • Advies en inspectie
  • Volledige beheersing van assets
  • Op weg naar conditiegestuurd onderhoud

Iedereen is gewend aan een goed werkende installatie, storingen hieraan komen vaak op een ongelegen moment. Ook na ingebruikname van de diverse installaties staat Klinkenberg Services voor haar klanten klaar deze installaties werkend te houden.

De services van Klinkenberg

De service van Klinkenberg

Eigen faciliteiten

Gedegen advies op locatie

Gedegen advies

Inspectie en plan van aanpak

Wij begrijpen dat het aankoop- en het installatieproces een behoorlijke impact kan zijn op u organisatie, maar bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Onze deskundige medewerkers kunnen de installaties voor u in bedrijf stellen, maar ook onderhoudsoplossingen bieden. Met de diverse onderhoud strategieën kunnen we op voorhand ingrijpen voor het geval zich problemen voordoen.

We weten hoe belangrijk regelmatige controles voor uw machines zijn om slijtage tijdig te lokaliseren, zodat onverwachte stilstanden niet of nauwelijks aan de orde zijn. Daarom onderhouden we nauw contact met uw, zodat onze service ook als preventieve maatregel dient. Kwaliteit is ons doel, maar onze eerste prioriteit is altijd dat onze klanten tevreden zijn.

  • "Klinkenberg inspectie als basis conditiemeting"

  • "Een regelmatige inspectie is van groot belang voor uw machinerie, om slijtage en verlies van efficiëntie te voorkomen"

  • "Met regelmatig onderhoud aan uw transportschroeven --> naar een hogere up time van de installaties"

Service op basis van klantspecifieke contracten

Service op basis van klantspecifieke contracten

Wij ontwikkelen onze transportsystemen voor u op maat. Daarom stemmen wij onze service af op uw wensen. Wij werken met onderhoudscontracten die specifiek naar uw situatie worden opgesteld. Zo profiteert u altijd van persoonlijke service.

De voordelen hiervan zijn dat onze experts altijd op de hoogte zijn van de kenmerken van uw bedrijf. Zij weten precies hoe ze u zo snel mogelijk vooruit helpen. Daarnaast kennen onze technici alle 'ins en outs' van de transportsystemen van Klinkenberg als geen ander.

Wilt u meer informatie over de uitgebreide service en de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot installatie, montage en onderhoud? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)75 – 62 87 855, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te faxen naar +31(0)75 – 62 80 476. Klinkenberg, voor blijvende kwaliteit!

Wie werken er bij Klinkenberg Services B.V.


Ton Klinkenberg

Asset Manager Klinkenberg Services.

Bas Besseling

Inspecteur/Supervisor Klinkenberg Services

Stefan Roozen

Inspecteur/Supervisor Klinkenberg Services

Media en informatie Klinkenberg Services


Interview Klinkenberg Services

Interview Klinkenberg Services

Brochure Klinkenberg Services

Brochure Klinkenberg Services

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.