Service & onderhoud

Service

Om u proces en u productie op peil te houden bent u op zoek naar een partij die u ontzorgt en adviseert.      U heeft wel ideeën, maar weet nog niet zo goed hoe u dit het beste kan aanpakken. Onze service experts helpen u graag met het opstellen van een plan van een aanpak om tot een organisatie toe te groeien waar u grootste zorg u eigen productie is.

  • Verhogen van output door optimalisatie
  • Advies en Inspectie
  • Volledige beheersing van assets
  • Opweg naar conditiegestuurd onderhoud

Iedereen is gewend aan een goed werkende installatie en storingen hieraan komen vaak op een ongelegen moment. Ook na ingebruikname van de diverse installaties staat Klinkenberg Services voor haar klanten klaar deze installaties werkend te houden.

De service van Klinkenberg

De service van Klinkenberg

Wij nemen u alle zorgen rondom de aanschaf, de installatie en de montage uit handen. Zo bent u verzekerd van een goede installatie en kunt u snel aan de slag. Onze service gaat echter verder dan dat. Ook voor het onderhoud en oplossingen bij problemen kunt u bij ons terecht.

Een regelmatige inspectie is van groot belang voor uw machinerie, om slijtage en verlies van efficiëntie te voorkomen. Daarom onderhouden onze technici intensief contact met uw professionals. Zo staat Klinkenberg altijd en direct voor u klaar. Naast het leveren van kwaliteit heeft klanttevredenheid onze hoogste prioriteit!

  • "Van reparatie aan drijfwerken naar de ontwikkeling van transportschroeven"

  • "Al sinds de 19e eeuw uw partner voor de ontwikkeling van transportschroeven"

Service op basis van klantspecifieke contracten

Service op basis van klantspecifieke contracten

Wij ontwikkelen onze transportsystemen voor u op maat. Daarom stellen wij onze service ook af op uw wensen. Wij werken met onderhoudscontracten die specifiek op uw situatie worden opgesteld. Zo profiteert u altijd van persoonlijke service.

De voordelen hiervan zijn dat onze experts altijd op de hoogte zijn van de kenmerken van uw bedrijf. Zij weten precies hoe ze u zo snel mogelijk vooruit helpen. Daarnaast kennen onze technici alle 'ins en outs' van de transportsystemen van Klinkenberg als geen ander.

Wilt u meer informatie over de uitgebreide service en de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot installatie, montage en onderhoud? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)75 – 62 87 855, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te faxen naar +31(0)75 – 62 80 476. Klinkenberg, voor blijvende kwaliteit!

Wie werken er bij Klinkenberg Services B.V.


Ton Klinkenberg

Asset Manager Klinkenberg Services.

Bas Besseling

Inspecteur/Supervisor Klinkenberg Services

Stefan Roozen

Inspecteur/Supervisor Klinkenberg Services

Media en informatie Klinkenberg Services


Interview Klinkenberg Services

Interview Klinkenberg Services

Brochure Klinkenberg Services

Brochure Klinkenberg Services

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.