Skip to main content

Home

Transportschroeven voor efficiënt bulktransport

Klinkenberg B.V. is ruim een eeuw geleden begonnen als reparateur van drijfsystemen. Sinds die tijd hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van transportschroeven. Bij ons bent u verzekerd van transportschroeven van hoge kwaliteit. Bij het ontwerpen stellen wij uw eisen centraal.

Transportschroeven: trogtransporteurs en kokertransporteurs

Klinkenberg produceert twee typen transportschroeven; trogtransporteurs ook wel trogschroef genoemd en kokertransporteurs welke ook wel kokerschroef worden genoemd. De keuze hiertussen is afhankelijk van het product dat u wilt transporteren. Onze transportschroeven zijn inzetbaar in de voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmaceutica, kunststofproductie en tal van andere sectoren.

Een trogtransporteur is afsluitbaar met een deksel. Het open systeem is eenvoudig reinigbaar. Een trogtransporteur is prima geschikt voor horizontaal transport. Bij verticaal transport, vanaf een hoek van ongeveer 30°, kunt u hem afsluiten met een speciaal omegadeksel. Een kokertransporteur - of kokerschroef - is een volledig gesloten systeem en geschikt voor verticale verplaatsing. Daarnaast is de inbouwmaat gering en is de koker drukvast. Onze kokertransporteurs kunnen bulkgoederen stof- en reukvrij transporteren.

Transportschroeven, betrouwbaar en veilig

Wij produceren onze transportschroeven van RVS, staal of slijtvast staal. Het ontwerpen ervan gebeurt met behulp van de 3D-Cad techniek, waarmee digitaal berekeningen worden uitgevoerd met betrekking tot de afmetingen en het materiaal.

Transportschroeven maken het mogelijk gevoelige producten op een hygiënische wijze te transporteren. Daarom voldoen onze systemen aan de laatste Europese en EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) richtlijnen. Meer informatie over deze richtlijnen en onze transportschroeven vindt u hier: Europese Machinerichtlijn 2006/42/EC normering.

Hebt u vragen over onze transportschroeven of wilt u producten bestellen? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via de mail: 31 (0)75 - 62 87 855 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.