UnitedKingsom Germany

Engineering

De ontwikkelaars van de afdeling engineering spelen een prominente rol bij het produceren van uw kokerschroeven, transportschroeven of schroefpersen. Samen met het bedrijfsbureau, onze productie- en verkoopafdelingen zijn zij een vitale schakel in de productie van de oplossingen die uw verwachtingen overtreffen.

Engineering: van idee tot werkelijkheid

Onze engineering afdeling bestaat uit goed opgeleide tekenaars die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van schroef- meng en uitdraagsystemen. Of u nu op zoek bent naar transporteurs, mengers, of koel- en verwarmingssystemen, de ontwerpers weten in detail hoe deze systemen aangepast kunnen worden aan uw vraag.

De engineers creëren een volledig beeld van uw bedrijf, en zetten uw wensen om in een ontwerp voor een meng- of opslagsysteem. Klantgerichtheid is dus niet zomaar een term; om tot een goed product te komen is het voor ons een vitale voorwaarde. Onze ontwikkelaars zijn goed opgeleid en bezitten een gezonde dosis passie voor hun vak. Dat komt tot uiting in ieder eindproduct.

3D-CAD Engineering

Onze ontwerpers gebruiken het moderne 3D-CAD om digitale modellen te construeren. Hierdoor is het hergebruiken en combineren van eerder gemaakte tekeningen mogelijk. De engineers het wiel immers niet opnieuw uit te vinden, wat de ontwerptijd verkort en de kosten beperkt.

Onze ontwerpers creëren steeds specifieke oplossingen voor uw onderneming, waarbij ze putten uit de uitgebreide ervaring die wij door de jaren heen opbouwden. Natuurlijk wilt u weten of uw schroefwarmtewisselaar of uitdraagsysteem bestand is tegen bepaalde krachten en invloeden van buitenaf. Het 3D-CAD voert daarom berekeningen uit op het ontwerp. Daarmee houden de engineers rekening met het krachtenspel, verhoudingen, maten en de invloeden hiervan op de materiaalkeuze.

Op basis van de uitkomsten hiervan bieden onze engineers advies over onze machinerie. Zo weet u zeker dat deze perfect aansluit bij uw wensen. Neemt u contact met ons op en ontdek wat wij, dankzij onze moderne engineering, kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Klinkenberg B.V.

Noordervaartdijk 3
1561 PS Krommenie
Netherlands
info@klinkenbergbv.nl
Telephone +31 (0)75 - 62 87 855
Fax: +31 (0) 75 - 62 80 476