Skip to main content

Oplossingen voor de voedingsindustrie

De levensmiddelenindustrie is een van de meest veeleisende sectoren op het gebied van productie en de bijbehorende eisen. Kwaliteits-, veiligheids- en hygiënecriteria staan voorop bij het leveren van uitstekende producten. Dit legt een enorme druk op de betrokken bedrijven omdat elke verontreiniging of verspilling aanzienlijke gevolgen kan hebben. Om aan dergelijke strenge normen te voldoen, heeft de voedingsindustrie behoefte aan hygiënische en nauwkeurige oplossingen die consistente resultaten garanderen. Daarom maakt de sector gebruik van strenge kwaliteitscontrolemethoden, zoals hightechtechnologieën, traceerbaarheidssystemen en zorgvuldige procesbewaking. Dankzij deze nuttige oplossingen kunnen bedrijven hun doelstellingen bereiken en tegelijkertijd gezonde, veilige en hoogwaardige levensmiddelen produceren.. Die vindt u bij Klinkenberg in de vorm van Easy Clean! Hier vindt u meer informatie over onze transportsystemen specifiek voor de voedingsindustrie.

Easy Clean: hygiëne en nauwkeurigheid in de levensmiddelenindustrie

Hygiëne is uiteraard een kernpunt in de productie van voedingsmiddelen. In ons assortiment vindt u allerlei transportsystemen die specifiek ontworpen zijn voor de voedingsmiddelenindustrie. Van veel van onze producten, waaronder de kokerschroeven, klontenbrekers en snel reinigbare mengers, leveren wij een Easy Clean uitvoering. Dankzij het soepele glijmechanisme van dit systeem bespaart u veel tijd in de reiniging. Dit bevordert de hygiëne aanzienlijk en maakt productwisselingen eenvoudiger.

Natuurlijk is ook nauwkeurig doseren een zeer essentieel onderdeel bij de productie van levensmiddelen. In ons assortiment vindt u doseersystemen, voor grof- en fijndoseren. Deze worden ontworpen op basis van uw doelstelling, zodat u profiteert van optimale nauwkeurigheid.

  • "Van reparatie aan drijfwerken naar de ontwikkeling van transportschroeven"

  • "Al sinds de 19e eeuw uw partner voor de ontwikkeling van transportschroeven"

Transportsystemen voor de voedingsmiddelenindustrie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze producten die ingezet worden in de voedingsmiddelenindustrie. Ook voor mengers, uitdraagsystemen en schroefpersen kunt u bij ons terecht.

Onze professionals zijn op de hoogte van de regelgeving rondom de voedingsmiddelenindustrie. Of u nu op zoek bent naar een gesloten trogschroef van specifieke afmetingen of een schroefwarmtewisselaar om producten hygiënisch te verwarmen of te koelen, zij zullen u altijd voorzien van passend advies op dit gebied.

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.