Skip to main content

Home

Easy Clean, een product van Klinkenberg

Klinkenberg B.V. denkt met haar klanten mee. Speciaal voor de voedings- en geneesmiddelenindustrie ontwikkelden onze engineers het Klinkenberg Easy Clean systeem. Easy Clean is een uitkomst voor bedrijven die te maken hebben met de strenge wetgeving rondom hygiëne. Of veel te maken hebben met productiewissels in het productie proces.

Klinkenberg Easy Clean, hygiëne binnen een handomdraai

Het is de nachtmerrie van iedere fabrikant in de foodindustrie; productcontaminatie. Dit voorkomt u door gebruik te maken van ons Klinkenberg Easy Clean systeem. Speciaal door onze engineers ontworpen, omdat wij ons realiseren dat tijd geld is en uw productie op geen enkel moment stil mag vallen. Met de Klinkenberg Easy Clean toepassingen bespaart u tijd met het reinigen van uw schroeftransportsystemen. De schroeven zijn eenvoudig te demonteren, dankzij het innovatieve glijmechanisme.

Wanneer er een productwisseling plaatsvindt of u het transportschroefsysteem wilt laten schoonmaken, kunnen de operators het systeem eenvoudig demonteren en droog of nat reinigen. Vocht heeft namelijk geen invloed op het glijmechanisme. Bovendien biedt het minimale weerstand, het schoonmaken van uw schroefsysteem ging nog nooit zo moeiteloos!

Klinkenberg Easy Clean in onze schroeftransportsystemen

Het Klinkenberg Easy Clean systeem wordt niet alleen toegepast in kokerschroeven, maar ook in trogschroeven, doseerschroeven, klontenbrekers en paddelmengers. Wanneer u erover denkt om één van deze systemen aan te schaffen, overweeg dan zeker de Klinkenberg Easy Clean uitvoeringen.

Onze verkoopadviseurs zullen u voorzien van professionele ondersteuning wanneer u Klinkenberg Easy Clean wilt aanschaffen. Zij zijn op de hoogte van de actuele wettelijke maatregelen met betrekking tot de hygiënische voorwaarden.

Wilt u meer informatie over onze schroeftransportsystemen, de eisen die gesteld worden aan de voedings- en geneesmiddelenindustrie en de toegevoegde waarde van het Klinkenberg Easy Clean systeem? Neemt u dan contact met ons op, telefonisch via +31 (0)75 - 62 87 855, via fax +31 (0)75 – 62 80 476 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.