Skip to main content

Home

Schroefas uitvoeringen in vele maten

Klinkenberg, met al ruim 135 jaar ervaring in de productie van schroefassen, biedt u een ruim assortiment aan schroefas uitvoeringen. De afnemers van deze producten zijn werkzaam in diverse sectoren: de geneesmiddelen- en voedingsindustrie, recyclingprocessen en slibverwerking. Hier vindt u meer informatie over onze schroefas uitvoeringen.

Gespecialiseerd in schroefas uitvoeringen

In de loop der jaren hebben wij ons meer en meer gespecialiseerd in schroefas uitvoeringen. Daarom weten we hoe we onze schroefassen het beste kunnen ontwerpen om te komen tot een optimalisatie van uw productieproces. Wilt u een schroefas voor het transporteren van producten, dan komen de schroefas uitvoeringen met de volledige spoed of het lint op spijlen daarvoor in aanmerking.

De schroefas uitvoeringen met de dubbele spoed, progressieve spoed of conische schroef met progressieve spoed zorgen voor een gelijkmatige dosering van een product. Tenslotte zijn de paddelschroefas, optioneel met verstelbare paddels geschikt voor mengprocessen.

Schroefas uitvoeringen: klantgericht

Wij ontwikkelen voor ieder proces de passende schroefas uitvoeringen. Omdat specifieke wensen vragen om gedetailleerde afwerkingen richten wij ons op uw onderneming. Onze experts bezoeken u graag op locatie om te adviseren over de mogelijkheden van onze schroefas uitvoeringen. Klantgerichtheid heeft voor ons immers de prioriteit.

Onze schroefas uitvoeringen zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten en materialen. Wij gebruiken de 3D Cad techniek bij het ontwerpen van de schroefassen, zodat we kunnen berekenen wat de invloeden zijn van het krachtenspel. Zo beperken we de slijtage van de schroefas.

Hebt u vragen of wilt u advies over onze schroefas uitvoeringen gericht op uw onderneming? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)75 – 62 87 855. U kunt ook faxen of e-mailen naar +31 (0)75 – 62 80 476 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen!

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.